.
Yritysesittely


Kerimäen Kalafile on Kerimäen Pihlajaniemellä toimiva kalanjalostuslaitos. Tuotantolaitoksemme on valmistunut vuonna 2000. Laitoksemme on hygienialain alainen kalanjalostuslaitos, jossa on toimiva omavalvonta-suunnitelma. Teemme merkittävää työtä laadukkaan lähiruoan tuottamiseksi kalajalosteissa ja kuulumme valtakunnalliseen lähiruokahankkeeseen. Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti ja panostamme erityisesti pystyäksemme palvelemaan suurkeittiö- asiakkaitamme laadukkaana lähiruokatoimittajana. Tuotantokapasiteettimme ja oma kylmäkuljetuskalustomme mahdollistaa myös suurten kalajaloste-erien tuottamisen ja toimittamisen. Tuotteissamme on kattavat tuoteselosteet, ean-koodit ja alkuperämaa ilmoitettu..

Viisi hyvää syytä valita Kalafileen Laatutuotteet

1. Laadukkaat monipuoliset kalatuotteet
Päätuotteinamme ovat laadukkaat Järvi-Suomen tuorekalat ja niistä valmistetut jalosteet sekä monipuolinen savukalavalikoima. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset jatkojalosteet kuten graavisuolatut ja kylmäsavustetut kalatuotteet eri muodoissaan.

2. Palveluksessasi ammattitaitoinen henkilökunta
Huolehdimme, että saat tuotteesi ajallaan. Soitamme vastuuhenkilöllenne tuotepuutoksistanne ja järjestämme toimitusajan ja -ehdot toiveidenne mukaan. Takaamme toimitusvarmuuden yrityksellenne nykyaikaisella tuotannonhallinnallamme ja yhdessä laadittavien toimitus- ja vuosisopimusten avulla.

3. Uudet nykyaikaiset tuotantotilat
Kalateollisuudessa ja kalavalmisteiden jakelussa panostamme hyviin tuotantotapoihin, korkeaan hygieniatasoon ja siisteyteen. Uudet EU:n valvontasäädösten mukaiset tuotantotilamme ja Eviran ohjeistuksen avulla valvottu tuotantomme takaavat kuluttajalle laadukkaita, säilyviä ja ajanmukaisia tuotteita.

4. Katkeamaton kylmäketju suoraan toimipaikkaan.
Oman jatkuvalla lämpötilatarkkailulla varustetun kylmäkuljetuskalustomme ansiosta kalatuotteemme kuljetetaan suoraan valmistuksesta asiakkaan kylmävarastoon katkaisematta kylmäketjua missään vaiheessa.

5. Nykyaikainen jatkojalostus
Tuotteidemme jatkojalostuksessa käytämme uusimpia valmistus- ja pakkausmenetelmiä. Tuotteissamme on kattavat tuoteselosteet ja EAN-koodit. Tarjous- ja sesonkituotteita tarjoamme vuodenaikojen suomien mahdollisuuksien mukaan mm. joulukauppaan. Jalostamme tuotteitamme myös räätälöidysti asiakkaan toivomusten mukaisesti.